• Raskt
3
Scrub Daddy alt Rengjøringssvamp Scrub Mommy, Scrub Daddy

Rengjøringssvamp Scrub Mommy, Scrub Daddy • Scrub Daddy • 1103

Produktnummer: 1103
39,90 kr
På lager
Rengjøringssvamp Scrub Mommy, Scrub Daddy
Scrub Mommy er en smart rengjøringsvamp som rengjør nesten alt. Scrub Mommy har to forskjellige sider som gjør at du kan rengjøre alt fra rustfritt stål til glass uten å etterlate riper! Den ene siden er fast og blir hard i kaldt vann. Den andre siden er myk og i varmt vann blir den formbar, absorberer mer vann og skummer mer enn andre rengjøringsvamper. Rengjør alt fra speil til rustfritt stål raskt og enkelt, og du kan vaske selve Scrub Mommy på øverste hylle i oppvaskmaskinen eller i mikrobølgeovnen.

Mer informasjon

Rengjøringssvamp Scrub Mommy, Scrub Daddy
Med sitt smarte design har Scrub Mommy blitt en favoritt for mange. Den ene siden av svampen blir hard av kaldt vann og den andre myk når du skyller den i varmt vann, noe som gir den mange alternativer ved rengjøring, uten å etterlate riper. Etter å ha skylt svampen i kaldt vann, kan du skrubbe poteter, rotgrønnsaker og rengjøre alt fra komfyren, stekepannen til fliser og speil. Hvis du trenger å rengjøre mer skjøre overflater, skyll Scrub Mommy i varmt vann og bruk den myke siden på skåler, bestikk, vaser og andre overflater som trenger enklere rengjøring.

Scrub Mommy sin form gjør at du enkelt kommer til på innsiden av brillene dine, og med munnen til Scrub Mommy så kan du rengjøre begge sider på bestikket samtidig. I tillegg til sine mange bruksområder har Scrub Mommy en lang levetid. Når du skal rengjøre svampen, legg den på den øvre delen av oppvaskmaskinen eller i mikrobølgeovnen.
Blekkpatroner og tonerKontorElektronikkRengjøringsmaterialeHPCANONEPSONLEXMARKBROTHERSAMSUNGDELLOKIRICOHXEROXKontorrekvisitaSkriverpapirSkriverHusholdErgonomiBlokk og papirLamineringKonvolutter og emballasjeMapperMerkingPenner og tegnerekvisitaPermer og registerSkrivebordsprodukterDatarengjøringBlanketterMinikalkulatorTapeLimPost-itPlastsekkerBordstativBrevkurvStiftemaskin og heftestiftBinders og gummistrikkSaks og skjæremaskinKorrekturlakk og korrekturrollerHullemaskinTidsskriftssamlerSkriveplate og SkriveunderlagErgonomiWhiteboardFotopapirKopieringspapirSpesialpapirLaserskriverEtikettskrivereDesinfeksjonOppvaskHygienepapirKaffeKaffekapslerTeRengjøringsmiddelServeringTe- og kaffetilbehørLaptopstativTastatur og musSitteputer og fotstøtterPersonvern og sikkerhetAndre hjelpemidlerMobiltilbehørTilbehør til datamaskinerTilbehør til nettbrettHodetelefoner og høyttalereKablerBatterier og ladereMobildeksel og futteral iPhoneMobildeksel og futteral SamsungSkjermbeskyttereLadere og kablerPowerbanksMinnekortMobilholderHandsfreeFM-sendereRengjøring mobilStyluspenDatamusDataveskerTastaturHarddiskUSB-minneUSB-hubHeadsetGamingLadereDatarengjøringWebkameraerDeksel og futteralRengjøring nettbrettLadere & kablerPowerbanksMinnekortTastaturHoldereStyluspenIn-ear øretelefonIn-ear øretelefon (medium)Over-ear øretelefon (stor)Sport og treningTrådløse hodetelefonerBarnehodetelefonerTrådløs høyttalerePC-høyttalereBildeSoundDataStrømLadere og solcellerAdaptere og omformereAlkaliske batterierOppladbareBatterier til høreapparatBatteriladereKnappecellerPowerbanksRøykvarslereLadekabel elbilStøvsugerposerTilbehør til støvsugerRengjøringsprodukterRobotstøvsugerELECTROLUXVOLTAMIELESIEMENSBOSCHAEGPHILIPSNILFISKMELISSAHUGINHEPA-filterØvrige filtreMunnstykker og børsterRør og slangerDuftekulerRengjøringsmiddelRengjøringsutstyrAvfallsposerMikrofiberkluterRengjøringshanskerKjøkkenrengjøringRengjøringsmaskinerRoborock tilbehør