• Raskt
3
Scrub Daddy alt Scrub Daddy Original

Scrub Daddy Original • Scrub Daddy • 1102

Produktnummer: 1102
39,90 kr
På lager
Scrub Daddy Original
Scrub Daddy er en smart rengjøringsvamp som rengjør nesten alt. Scrub Daddy blir fast i kaldt vann og myk i varmt vann, noe som gjør svampen egnet for nesten alle typer overflater. Rengjør alt fra speil til rustfritt stål raskt og enkelt, og vask Scrub Daddy på øverste hylle i oppvaskmaskinen eller i mikrobølgeovnen.

Mer informasjon

Scrub Daddy Original
Med sitt smarte design har Scrub Daddy blitt en favoritt for mange. Svampen blir hard av kaldt vann og myk når du skyller den i varmt vann, noe som gjør at du har flere alternativ når du rengjør uten å etterlate riper. Etter å ha skylt svampen i kaldt vann, kan du skrubbe poteter, rotgrønnsaker og rengjøre alt fra komfyren, stekepannen til fliser og speil. Hvis du trenger å rengjøre mer skjøre overflater, skyller du Scrub Daddy i varmt vann. Da er den mer egnet å bruke på ting som skåler, bestikk, vaser og andre overflater som trenger enklere rengjøring.

Formen til Scrub Daddy gjør at du enkelt kommer til på innsiden av brillene dine, og med munnen til Scrub Daddy så kan du rengjøre begge sider av bestikket samtidig! I tillegg til sine mange bruksområder, har Scrub Daddy en lang levetid. Når du skal rengjøre svampen, legg den på den øvre delen av oppvaskmaskinen eller i mikrobølgeovnen.
Blekkpatroner og tonerKontorElektronikkRengjøringsmaterialeHPCANONEPSONLEXMARKBROTHERSAMSUNGDELLOKIRICOHXEROXKontorrekvisitaSkriverpapirSkriverHusholdErgonomiBlokk og papirLamineringKonvolutter og emballasjeMapperMerkingPenner og tegnerekvisitaPermer og registerSkrivebordsprodukterDatarengjøringBlanketterMinikalkulatorTapeLimPost-itPlastsekkerBordstativBrevkurvStiftemaskin og heftestiftBinders og gummistrikkSaks og skjæremaskinKorrekturlakk og korrekturrollerHullemaskinTidsskriftssamlerSkriveplate og SkriveunderlagErgonomiWhiteboardFotopapirKopieringspapirSpesialpapirLaserskriverEtikettskrivereDesinfeksjonOppvaskHygienepapirKaffeKaffekapslerTeRengjøringsmiddelServeringTe- og kaffetilbehørLaptopstativTastatur og musSitteputer og fotstøtterPersonvern og sikkerhetAndre hjelpemidlerMobiltilbehørTilbehør til datamaskinerTilbehør til nettbrettHodetelefoner og høyttalereKablerBatterier og ladereMobildeksel og futteral iPhoneMobildeksel og futteral SamsungSkjermbeskyttereLadere og kablerPowerbanksMinnekortMobilholderHandsfreeFM-sendereRengjøring mobilStyluspenDatamusDataveskerTastaturHarddiskUSB-minneUSB-hubHeadsetGamingLadereDatarengjøringWebkameraerDeksel og futteralRengjøring nettbrettLadere & kablerPowerbanksMinnekortTastaturHoldereStyluspenIn-ear øretelefonIn-ear øretelefon (medium)Over-ear øretelefon (stor)Sport og treningTrådløse hodetelefonerBarnehodetelefonerTrådløs høyttalerePC-høyttalereBildeSoundDataStrømLadere og solcellerAdaptere og omformereAlkaliske batterierOppladbareBatterier til høreapparatBatteriladereKnappecellerPowerbanksRøykvarslereLadekabel elbilStøvsugerposerTilbehør til støvsugerRengjøringsprodukterRobotstøvsugerELECTROLUXVOLTAMIELESIEMENSBOSCHAEGPHILIPSNILFISKMELISSAHUGINHEPA-filterØvrige filtreMunnstykker og børsterRør og slangerDuftekulerRengjøringsmiddelRengjøringsutstyrAvfallsposerMikrofiberkluterRengjøringshanskerKjøkkenrengjøringRengjøringsmaskinerRoborock tilbehør