• Raskt
3

Kjøpsvilkår

På grunn av den nye personvernforordningen GDPR (General Data Protection Regulation) i EU har vi fra 16/5 2018 oppdatert våre betingelser for personvern.

Prisgaranti

For å gi deg ekstra trygghet når du handler hos oss, har vi en prisgaranti som gjelder alle våre blekk og toner produkter. Prisgarantien gjelder, dersom du finner blekkpatroner eller tonerkassetter til en lavere pris i en annen norsk nettbutikk. Du kan da få prisforskjellen tilbakebetalt, pluss ytterligere 20% av differensen. For at garantien skal være gyldig, må du kontakte vår Kundeservice innen 30 dager fra kjøpedatoen. Produktet skal være av samme type (original eller eget varemerke) og ha samme ytelse og kapasitet (volum, antall sider, farge), og kjøpevilkårene* skal være de samme

Slik gjør du:

Kontakt vår Kundeservice, hvis du har funnet et produkt til en lavere pris. Oppgi hvilket produkt det gjelder og vedlegg en link til nettbutikken som du fant det hos. Hvis du allerede har lagt inn bestillingen hos oss, betaler vi mellomlegget tilbake som nevnt ovenfor. Hvis du ikke har kjøpt produktet ennå, legger du bestillingen først, og så får du differensen tilbakebetalt i ettertid. Bare sørg for å sende en mail til vår Kunderservice med linken til gjeldende produkt.

*Det skal tydelig fremgå at det er samme type produkt, prisen på produktet og informasjon om eventuell fraktkostnad. Produktet skal også være på lager for bestilling.

Betaling

Privat

Qliro gjør det enkelt, fleksibelt og trygt for deg å handle på nettet. Du har muligheten til å velge betalingsalternativet som passer for deg.

Faktura er foretrukket som betalingsalternativ, men du kan selvfølgelig velge en av de andre tilgjengelige alternativene. Ved å gi eller be om informasjon i kassen, godtar du bruksvilkårene og behandlingen vår av personopplysningene dine.

QLIRO FAKTURA

Fakturaen forfaller til betaling innen 14 dager fra fakturadato. Fakturaen vil bli sendt via e-post til e-postadressen du oppgir ved kjøpstidspunktet.

Ved en eventuell for sen betaling sendes en påminnelse til deg, og det påløper et gebyr for sen betalingpå 70 kroner og en rente på 8,50% + gjeldende referanserente. Ved ytterligere forsinkelse vil det bli lagt til et lovfestet innkrevingsgebyr.

Ved fakturakjøp forbeholder vi oss retten til å gjøre et kredittoppdrag gjennom Qliro AB. Innsamling og behandling av personopplysninger og kredittinformasjon er nødvendig for at vi skal kunne behandle 14-dagers kredittforespørsel.

For mer informasjon om Qliros vilkår, klikk her

QLIRO «KJØP NÅ, BETAL SENERE»

Kjøp nå –Betal senere
Rente 0 %
Registreringsavgift 45 NOK.
Det påløper ingen ekstra kostnader.
Fakturaen sendes via e-post midt i kampanjemåneden
Ved en eventuell for sen betaling sendes en påminnelse til deg, og det påløper et gebyr for sen betaling på 70 kroner og en rente på 8,50 % + gjeldende referanserente. Ved ytterligere forsinkelse vil det bli lagt til et lovfestet innkrevingsgebyr.
Ved kjøpet forbeholder vi oss retten til å gjøre et kredittoppdrag gjennom Qliro AB. Innsamling og behandling av personopplysninger og kredittinformasjon er nødvendig for at vi skal kunne behandle kredittforespørsel.
De fullstendige vilkårene: Qliros fullstendige kampanjevilkår finner du her.
Se også Standardisert europeisk forbrukerkredittinformasjon.

QLIRO KONTO-OG DELBETALING

Når du velger en betaling, vil du bli varslet umiddelbart hvis søknaden din er godkjent, og vi kan håndtere kjøpet ditt umiddelbart. Skulle søknaden din ikke bli godkjent, kan du gå tilbake og velge en alternativ betalingsmetode.

Du kan ha et eller flere pågående delbetalingskjøp og Qliro samler dem på en månedlig faktura sendt til deg via e-post i midten av hver måned. Du kan betale den utestående saldoen til enhver tid i løpet av delbetalingsperioden..

 Følgende alternativer er tilgjengelige for delbetaling

Betalingsalternativ  6 måneder 12 måneder 36 måneder Konto*
Registreringsavgift 295 NOK 295 NOK 395 NOK 0 NOK
Administrasjonsavgift 45 NOK 45 NOK 45 NOK 45 NOK
Årsrente 0% 0% 9,99% 17,95 %

 Eksempel ved et kjøp på 5.000 NOK

Effektiv rente 45,04 % 33,86% 36,9 % 43,11%
Månedsbeløp til betaling  928 NOK  486 NOK  217 NOK  503 NOK
Total kostnad  5 565 NOK  5 835 NOK  7 822 NOK  6 039 NOK
 *Gjelder for avdrag over tolv måneder        

Ved en eventuell for sen betaling sendes en påminnelse til deg, og det påløper et gebyr for sen betalingpå 70 kroner og en rente på 8,50 % + gjeldende referanserente. Ved ytterligere forsinkelse vil det bli lagt til et lovfestet innkrevingsgebyr.

Ved kjøpet forbeholder vi oss retten til å gjøre et kredittoppdrag gjennom Qliro AB. Innsamling og behandling av personopplysninger og kredittinformasjon er nødvendig for at vi skal kunne behandle kredittforespørsel

Fullstendige vilkår: Qliros fullstendige vilkår for konto-og delbetaling finner du her. Se også ">Standardisert europeisk forbrukerkredittinformasjon.

KORTBETALING

Kortbetalinger skjer i systemer som oppfyller kravene iht. sikkerhetsstandarden PCI-DSS. For informasjon om betalingen din, kontakt Qliro via kontaktinformasjonen på https://www.qliro.com/. Du kan velge å betale hele bestillingsverdien med betalings-eller kredittkort. Vi aksepterer for øyeblikket VISA, Mastercard og AMEX. Det påløper ingen kortavgifter. Kredittkortbetalingen håndteres av betalingspartneren vår Qliro for å sikre rask og sikker betaling.
For økt sikkerhet bruker vi 3D-Secure, som er en global sikkerhetsstandard utviklet av VISA og Mastercard for betaling via Internett. Slik fungerer det: 
1. Velg Kredittkort som betalingsmetode i kassen. Du er nå koblet til Qliros sikre betalingsserver. 
2. Velg type kredittkort; skriv inn kortnummer, gyldighetsdato, kortets sikkerhetskode (CVV) og kortinnehaverens navn. Vær oppmerksom på at når du bruker e-kort, bør du angi minst to måneders gyldighet. 
3. Det utføres en kontroll på om kortdetaljene er korrekte og det er dekning for kjøpet. 
4. Kjøpesummen reserveres først på kontoen din. 
5. Det reserverte beløpet vil bli overført til «Butikk» når varene sendes fra lageret. Hvis bestillingen er delt inn i flere leveranser, overføres beløpet når den siste leveransen sendes.

DIREKTE BANKBETALING MED TRUSTLY

Handle og betal direkte fra bankkontoen din. 
Slik fungerer det:
1. Velg Trustly som betalingsalternativ i kassen
2. Angi hvilken bank du bruker, og identifiser deg deretter med en bank-ID eller sikkerhetskode over en sikker og kryptert Internett-tilkobling
3. Velg deretter hvilken konto du vil betale fra (for eksempel sparekonto eller lønnskonto) og bekreft kjøpet.
4. Kjøpesummen trekkes direkte fra den angitte kontoen og det sendes en bestillingsbekreftelse.

-    Paypal

Betal raskt og sikkert ved hjelp av PayPal. Du kan velge å finansiere betalingen fra PayPal-saldoen din eller via et betalingskort eller kredittkort knyttet til PayPal-kontoen din.

Bedrift

Betalingsbetingelser for firmaer mot epostfaktura

Fakturaen sendes med som et vedlegg i meldingen vi sender når varene er på vei. Om du har valgt papirfaktura sendes den til deg separat.

For å få kredit må du oppgi firmaets organisasjonsnummer. Betaling innen 30 dager. Ved purring påløper et purregebyr på NOK 35,- i følge lov. I tillegg påløper forsinkelsesrente på 9,25 % p.a.

inky reserverer seg mot eventuelle feil i bilder eller tekster.

Sikkerhet

Kortbetalinger og PayPal-betalinger håndteres av inkys betalingspartner Digital River World Payments. Deres betalingsløsning oppfyller kravene i den internasjonale sikkerhetsstandarden PCI DSS som kortselskapene VISA, Mastercard, Diners, American Express og JCB har gått sammen om. Betalingsløsningen bruker 3D secure, en ny felles sikkerhetsstandard for internett betaling med VISA og MasterCard. Ved kortbetaling blir du omdirigert til Digital River World Payments side, hvor du fyller ut kortopplysningene og gjennomfører betalingen. Overføringer mellom kunden og inky, samt mellom inky og Digital River World Payments, krypteres med SSL. SSL står for Secure Socket Layer og innebærer at kortinformasjonen sendes via en sikker forbindelse, slik at ingen utenforstående får se kortinformasjonen din. inky håndterer eller lagrer aldri kortopplysningene dine.

CVV eller CVC er en tre- eller firesifret bekreftelseskode som brukes for å øke sikkerheten ved betaling med kort på Internett. CVV-koden (Visa) eller CVC-koden (Mastercard/Eurocard) er trykket i signaturfeltet på baksiden av kortet, og det er alltid de tre siste sifrene. På American Express finner du CVV-koden på kortets fremside, og det er de fire sifrene til høyre for kortnummeret.

Du finner mer informasjon om Digital River World Payments ved å klikke her.

Kredittopplysning

inky forbeholder seg retten til å foreta kreditsjekk ved samtlige bestillinger.

Leveranser

Vårt lager muliggjør en leveransetid på 4 arbeidsdager. Hvis en vare tilfeldigvis er utsolgt, settes ordren på vent til hele bestillingen kan sendes. Du betaler 39 kr inkludert moms i frakt gebyr for brev og post pakker til privatpersoner, uansett hvor mye du bestiller. Når du velger andre leveringsmåter, er det frakt gebyret som er oppgitt i kassen der du velger fraktmetoden.

Leveranse til døren

Tilleggstjenesten Leveranse til døren innebærer at Bring i de fall varebrev ikke kan leveres i postkassen/postinkast istedet leverer forsendelsen til deg ved døren uten ekstra kostnad. En sms og/eller e-post sendes normalt til angitt mobilnummer/e-postadresse når forsendelsen er levert til døren eller i postkassen.

Bring deler ikke ut varebrev med tilleggstjenesten Leveranse til døren om Bring bedømmer at utdeling av varebrevet ikke kan skje til døren. Om leverans av varebrev med tilleggstjenesten Leveranse til døren ikke kan skje, får du istedet en melding om at forsendelsen finnes å hente hos nærmeste postkontor.

Uløst bestilling 

Dersom iny mottar en forsendelse som ikke er hentet ut fra utleveringsstedet, forbeholder inky seg retten til å belaste alle kostnader som påløper i forbindelse med denne returen. Dette betyr at kunden vil bli belastet både for forsendelsen når den sendes fra oss og returkostnadene når pakken sendes tilbake til oss.

Garanti og returer

inky garanterer at produktene fungerer som de skal og at de ikke skader skriveren din. Skulle produktet ikke fungere, garanterer inky at du kan bytte det mot et nytt produkt. Din garanti på skriveren påvirkes ikke av om du bruker kompatibel eller originalpatron. Vil du reklamere på en vare som var defekt ved levering, må dette gjøres innen rimelig tid etter at du har oppdaget feilen. Kontakt kundeservice innen du returnerer en defekt/feillevert vare. inky tilbyr sine kunder returrett, dvs. retten til å angre sitt kjøp uten noen spesiell begrunnelse innen 14 dager fra varene er mottatt. Varen du sender i retur skal være feilfri, komplett og originalpakningen skal ikke være brutt (plombering eller beskyttelsesplast kan ikke være brutt). Du må selv betale for returfrakten. inky er ansvarlig for eventuelle transportskader. Vennlig kontakt Posten umiddelbart hvis du oppdager at en forsendelse er skadet under transport. Hvis Posten ikke påtar seg ansvaret, vennligst kontakt inkys kundeservice. Ved retur fra kunde til oss er kunden ansvarlig for skader som kan oppstå under transporten.

Det følger med bruksanvisning på alle varer som krever dette.

Falske bestillinger

Falske bestillinger eller forsøk på bedrageri politianmeldes.

Vår behandling av personopplysningene dine

Alle personopplysninger du gir oss eller vi mottar når du besøker nettsiden vår eller kjøper produktene våre, blir behandlet av oss i egenskap av behandlingsansvarlig eller av våre tilknyttede selskaper i henhold til gjeldende personvernlovgivning og vår personvernerklæring.

Du kan bli kontaktet av oss eller noen av våre tilknyttede selskaper i markedsføringsøyemed etter at du har handlet hos oss. Kontakten kan skje via e-post, SMS, postutsendelse eller på annen måte.

Ønsker du nærmere informasjon om hvordan vi håndterer personopplysningene dine, kan du lese mer i vår personvernerklæring, som du finner her.

Aldersgrense

Du må være 18 år for å bestille hos inky.

Tvist och lagval

På disse betingelsene, skal norsk lov anvendes. Eventuelle tvister skal løses av enten Forbrukerrådet i Norge eller European Commission Online Dispute Resolution (EU ODR).

Kontaktinformasjon
Forbrukerrådet:
www.forbrukerradet.no
European Commission Online Dispute Resolution (EU ODR):
EC.Europa.EU/ODR

Trykkfeil m.m.

inky reserverer seg for eventuelle trykk- og skrivefeil på inkys hjemmeside. Bildene av varene er ment å illustrere varene, men gjengir ikke nødvendigvis varens eksakte utseende eller natur. inky forbeholder seg retten til å endre all informasjon, inkludert, men ikke begrenset til, priser, tekniske spesifikasjoner og produkttilbud, uten forutgående varsel.

inky reserverer seg for sluttsalg og endringer i produktsortimentet.

Reklamasjon

Dersom den leverte varen er defekt eller feillevert, kontakter du kundeservice slik at vi så snart som mulig kan rette opp feilen. Reklamasjon må skje så fort som mulig etter vår leveransedato. Oppgi fakturanummeret sammen med en forklaring på hvorfor du ønsker å returnere produktet.

Obs! Før du returnerer en defekt eller feillevert vare, må du kontakte kundeservice først for å få reklamasjonen godkjent.

Vi aksepterer ikke reklamasjon på patroner hvis de er tomme, da de er brukte og ikke anses å være defekte. inky forbeholder seg retten til å fakturere erstattningspatronen hvis den reklamerede patronen returneres tom/brukt.

Tilbakebetaling utføres innen 14 dager etter mottatt og godkjent retur.

Dersom du ikke reklamerer innen tre år etter at du har mottatt varen, mister du retten til å påberope feilen.

GEO-blokkering

inky overholder de lover og regler som gjelder for GEO-blokkering i henhold til tjenesteloven §19 tredje ledd, jfr. geoblokkeringsforskriften.

Blekkpatroner og tonerKontorElektronikkKaffe og teRengjøringHPCANONEPSONLEXMARKBROTHERSAMSUNGDELLOKIRICOHXEROXKontorrekvisitaSkriverpapirSkriverHusholdErgonomiBlokk og papirDatarengjøringKonvolutter og emballasjeMapperMerkingPenner og tegnerekvisitaPermer og registerSkrivebordsprodukterLamineringMinikalkulatorTapeLimPost-itPlastsekkerBordstativBrevkurvStiftemaskin og heftestiftBinders og gummistrikkSaks og skjæremaskinKorrekturlakk og korrekturrollerHullemaskinTidsskriftssamlerSkriveplate og SkriveunderlagErgonomiWhiteboardFotopapirKopieringspapirSpesialpapirLaserskriverEtikettskrivereServeringOppvaskHygienepapirRengjøringsmiddelGodteri og kaker DesinfeksjonLaptopstativTastatur og musSitteputer og fotstøtterPersonvern og sikkerhetAndre hjelpemidlerMobiltilbehørTilbehør til datamaskinerTilbehør til nettbrettHodetelefoner og høyttalereKablerBatterier og ladereMobildeksel og futteral iPhoneMobildeksel og futteral SamsungSkjermbeskyttereLadere og kablerPowerbanksMinnekortMobilholderHandsfreeFM-sendereRengjøring mobilStyluspenDatamusDataveskerTastaturHarddiskUSB-minneUSB-hubHeadsetGamingLadereSkriverDatarengjøringWebkameraerDeksel og futteralRengjøring nettbrettLadere & kablerPowerbanksMinnekortHoldereStyluspenIn-ear øretelefonIn-ear øretelefon (medium)Over-ear øretelefon (stor)Sport og treningTrådløse hodetelefonerBarnehodetelefonerTrådløs høyttalerePC-høyttalereBildeSoundDataStrømLadere og solcellerAdaptere og omformereAlkaliske batterierOppladbareBatterier til høreapparatBatteriladereKnappecellerPowerbanksRøykvarslereKaffekapslerKaffeAndre drikkerTe- og kaffetilbehørPasser til NESPRESSO®TASSIMODOLCE GUSTOLAVAZZAFilterkaffeKaffebønnerTeEngangsartiklerTermosKaffefilterGodteri og kakerStøvsugerposerTilbehør til støvsugerRengjøringsprodukterRobotstøvsugerELECTROLUXVOLTAMIELESIEMENSBOSCHAEGPHILIPSNILFISKMELISSAHUGINHEPA-filterØvrige filtreMunnstykker og børsterRør og slangerDuftekulerRengjøringsmiddelRengjøringsprodukterAvfallsposerMikrofiberkluterRengjøringshanskerKjøkkenrengjøringRengjøringsmaskinerRoborock tilbehør