Kjøpsvilkår

På grunn av den nye personvernforordningen GDPR (General Data Protection Regulation) i EU har vi fra 16/5 2018 oppdatert våre betingelser for personvern.

Prisgaranti

For å gi deg ekstra trygghet når du handler hos oss, har vi en prisgaranti som gjelder alle våre blekk og toner produkter. Prisgarantien gjelder, dersom du finner blekkpatroner eller tonerkassetter til en lavere pris i en annen norsk nettbutikk. Du kan da få prisforskjellen tilbakebetalt, pluss ytterligere 20% av differensen. For at garantien skal være gyldig, må du kontakte vår Kundeservice innen 30 dager fra kjøpedatoen. Produktet skal være av samme type (original eller eget varemerke) og ha samme ytelse og kapasitet (volum, antall sider, farge), og kjøpevilkårene* skal være de samme

Slik gjør du:

Kontakt vår Kundeservice, hvis du har funnet et produkt til en lavere pris. Oppgi hvilket produkt det gjelder og vedlegg en link til nettbutikken som du fant det hos. Hvis du allerede har lagt inn bestillingen hos oss, betaler vi mellomlegget tilbake som nevnt ovenfor. Hvis du ikke har kjøpt produktet ennå, legger du bestillingen først, og så får du differensen tilbakebetalt i ettertid. Bare sørg for å sende en mail til vår Kunderservice med linken til gjeldende produkt.

*Det skal tydelig fremgå at det er samme type produkt, prisen på produktet og informasjon om eventuell fraktkostnad. Produktet skal også være på lager for bestilling.

Betaling

Du kan betale med kort eller mot faktura.

Vilkår for kortbetaling

Vi aksepterer kort fra MasterCard, Eurocard, American Express og Visa. Kortbetalinger håndteres av vår samarbeidspartner Digital River World Payments, og anses å være en sikker betalingsform. Se avsnittet Sikkerhet nedenfor. For privatpersoner er høyeste tillatte bestillingssum for kortbetalinger NOK 5800,-.

Pengene reserveres på din konto når du aksepterer bestillingen, og trekkes på leveringsdagen.

Betalingsbetingelser for privatpersoner mot epostfaktura

Fakturaen sendes med som et vedlegg i meldingen vi sender når varene er på vei. Om du har valgt papirfaktura sendes den til deg separat.

Nye kunder får en kredit på NOK 1350,-. Fødselsdato må oppgis for at du skal få kredit hos oss.
Kunder som ønsker å handle for et høyere beløp, ber vi kontakte kundeservice.
Betalingsfrist: 20 dager. Ved purring påløper et purregebyr på NOK 35,- i følge lov. I tillegg påløper forsinkelsesrente på 9,25 % p.a.

Betalingsbetingelser for firmaer mot epostfaktura

Fakturaen sendes med som et vedlegg i meldingen vi sender når varene er på vei. Om du har valgt papirfaktura sendes den til deg separat.

For å få kredit må du oppgi firmaets organisasjonsnummer. Betaling innen 30 dager. Ved purring påløper et purregebyr på NOK 35,- i følge lov. I tillegg påløper forsinkelsesrente på 9,25 % p.a.

inky reserverer seg mot eventuelle feil i bilder eller tekster. Eventuelle tvister rettes til den svenske "Allmänna Reklamationsnämnden" (ARN).

Sikkerhet

Kortbetalinger og PayPal-betalinger håndteres av inkys betalingspartner Digital River World Payments. Deres betalingsløsning oppfyller kravene i den internasjonale sikkerhetsstandarden PCI DSS som kortselskapene VISA, Mastercard, Diners, American Express og JCB har gått sammen om. Betalingsløsningen bruker 3D secure, en ny felles sikkerhetsstandard for internett betaling med VISA og MasterCard. Ved kortbetaling blir du omdirigert til Digital River World Payments side, hvor du fyller ut kortopplysningene og gjennomfører betalingen. Overføringer mellom kunden og inky, samt mellom inky og Digital River World Payments, krypteres med SSL. SSL står for Secure Socket Layer og innebærer at kortinformasjonen sendes via en sikker forbindelse, slik at ingen utenforstående får se kortinformasjonen din. inky håndterer eller lagrer aldri kortopplysningene dine.

CVV eller CVC er en tre- eller firesifret bekreftelseskode som brukes for å øke sikkerheten ved betaling med kort på Internett. CVV-koden (Visa) eller CVC-koden (Mastercard/Eurocard) er trykket i signaturfeltet på baksiden av kortet, og det er alltid de tre siste sifrene. På American Express finner du CVV-koden på kortets fremside, og det er de fire sifrene til høyre for kortnummeret.

Du finner mer informasjon om Digital River World Payments ved å klikke her.

Kredittopplysning

inky forbeholder seg retten til å foreta kreditsjekk ved samtlige bestillinger.

Leveranser

Vårt lager muliggjør en leveransetid på 4 arbeidsdager. Hvis en vare tilfeldigvis er utsolgt, settes ordren på vent til hele bestillingen kan sendes. Du betaler 39 kr inkludert moms i frakt gebyr for brev og post pakker til privatpersoner, uansett hvor mye du bestiller. Når du velger andre leveringsmåter, er det frakt gebyret som er oppgitt i kassen der du velger fraktmetoden.

Leveranse til døren

Tilleggstjenesten Leveranse til døren innebærer at Bring i de fall varebrev ikke kan leveres i postkassen/postinkast istedet leverer forsendelsen til deg ved døren uten ekstra kostnad. En sms og/eller e-post sendes normalt til angitt mobilnummer/e-postadresse når forsendelsen er levert til døren eller i postkassen.

Bring deler ikke ut varebrev med tilleggstjenesten Leveranse til døren om Bring bedømmer at utdeling av varebrevet ikke kan skje til døren. Om leverans av varebrev med tilleggstjenesten Leveranse til døren ikke kan skje, får du istedet en melding om at forsendelsen finnes å hente hos nærmeste postkontor.

Garanti og returer

inky garanterer at produktene fungerer som de skal og at de ikke skader skriveren din. Skulle produktet ikke fungere, garanterer inky at du kan bytte det mot et nytt produkt. Din garanti på skriveren påvirkes ikke av om du bruker kompatibel eller originalpatron. Vil du reklamere på en vare som var defekt ved levering, må dette gjøres innen rimelig tid etter at du har oppdaget feilen. Kontakt kundeservice innen du returnerer en defekt/feillevert vare. inky tilbyr sine kunder returrett, dvs. retten til å angre sitt kjøp uten noen spesiell begrunnelse innen 14 dager fra varene er mottatt. Varen du sender i retur skal være feilfri, komplett og originalpakningen skal ikke være brutt (plombering eller beskyttelsesplast kan ikke være brutt). Du må selv betale for returfrakten. inky er ansvarlig for eventuelle transportskader. Vennlig kontakt Posten umiddelbart hvis du oppdager at en forsendelse er skadet under transport. Hvis Posten ikke påtar seg ansvaret, vennligst kontakt inkys kundeservice. Ved retur fra kunde til oss er kunden ansvarlig for skader som kan oppstå under transporten.

Falske bestillinger

Falske bestillinger eller forsøk på bedrageri politianmeldes.

Vår behandling av personopplysningene dine

Alle personopplysninger du gir oss eller vi mottar når du besøker nettsiden vår eller kjøper produktene våre, blir behandlet av oss i egenskap av behandlingsansvarlig eller av våre tilknyttede selskaper i henhold til gjeldende personvernlovgivning og vår personvernerklæring.

Du kan bli kontaktet av oss eller noen av våre tilknyttede selskaper i markedsføringsøyemed etter at du har handlet hos oss. Kontakten kan skje via e-post, SMS, postutsendelse eller på annen måte.

Ønsker du nærmere informasjon om hvordan vi håndterer personopplysningene dine, kan du lese mer i vår personvernerklæring, som du finner her.

 

Aldersgrense

Du må være 18 år for å bestille hos inky.
 
inky følger anbefalingene til Allmänna reklamationsnämnden (ARN): Eventuelle tvister m.h.t. disse vilkårene avgjøres av svensk rett.

Tvist och lagval

På disse betingelsene, skal norsk lov anvendes. Eventuelle tvister skal løses av enten Forbrukerrådet i Norge eller European Commission Online Dispute Resolution (EU ODR).

Kontaktinformasjon

Forbrukerrådet:

www.forbrukerradet.no

European Commission Online Dispute Resolution (EU ODR):

EC.Europa.EU/ODR